Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Hostel 70 s and Apartments Queen

Adres obiektu Miodowa 2/12, 31-055 Kraków
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 4 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-4 z 4

 
 

Krystyna Pietrzak
Dodano: 2016-05-21
Pobyt od: 2016-05-17 do 2016-05-20 IP: xx.255.205.137
 
 
 

Witam. Mieliśmy przyjemność goscic w Hostelu kilka dni.Wszystko zgodne z opisem,dobra lokalizacja,przemila obsluga oraz swietny kontakt telefoniczny.Szczerze polecamy poniewaz jestesmy zadowoleni. Pozdrawiamy Krysia i Jarek z Bydgoszczy.


 
 

An
Dodano: 2013-10-15
Pobyt od: 2013-10-18 do 2013-10-19
 
 
    

Very nice and clean rooms. Everything was good.


 
 

Tori
Dodano: 2013-10-14
Pobyt od: 2013-10-10 do 2013-10-13
 
 
  

idealne miejsce dla dwojga, pokoje posiadają swój klimacik, można zaprosić drugą połówkę na kolację, polecam miejsce również rodziną które po prostu chcą się przespać i zjeść coś własnego (aneks kuchenny duży plus)


 
 

Zabielny
Dodano: 2013-10-12
Pobyt od: 2013-10-09 do 2013-10-11
 
 
  

Bardzo komfortowy apartament z kuchnią i łazienką polecam


Opinie 1-4 z 4

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Kraków w przewodniku

Co nas skłania do podróżowania?

Co nas skłania do podróżowania? [INFOGRAFIKA]

Garść liczb dla zobrazowania, co nas skłania do podróżowania.

5 rzeczy, które musisz zrobić w Krakowie

5 rzeczy, które musisz zrobić w Krakowie

Spośród wielu propozycji wyłoniliśmy pięć, bez których wycieczka do grodu Kraka nie może się obyć.

Najbardziej romantyczne miejsca w Polsce

Najbardziej romantyczne miejsca w Polsce

Gdzie warto zabrać swoją drugą połówkę na rendez-vous? Wiele romantycznych zakątków jest tuż na wyciągnięcie ręki.

Sukiennice

Kraków – co ciekawego w obrębie Rynku?

Każdy turysta odwiedzający Kraków swoje pierwsze kroki kieruje w stronę Rynku Głównego. Oto, czego nie można przegapić, będąc w tej części miasta.

Ogrodzieniec

Szlak Orlich Gniazd i jego perły

Jednym z bardziej malowniczych terenów na obszarze Polski jest ten między Częstochową a Krakowem. Świadczy o tym powstanie Szlaku Orlich Gniazd.

Lost Souls Alley w Krakowie

Realny horror - Lost Souls Alley w Krakowie

Koniecznie uwzględnij Lost Souls Alley w Krakowie w swoich planach, jeśli chcesz na moment przenieść się w świat horroru.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie